• Karriere und Ausbildung

KARRIÄR PÅ KAISER

Vi är världsledande inom utveckling och tillverkning av fordon för avloppsrening och hantering av industriavfall samt mobila grävmaskiner. Och för att bli bättre varje dag behöver vi de bästa medarbetarna - bli en del av vårt team.


STYRKOR

Som det familjeföretag vi är, med en över 100-årig historia, är vi helt säkra på att: Långsiktig framgång bygger på en tydlig vision och utveckling av sina egna styrkor. Det jobbar vi på tillsammans, varje dag. Till företagsbeskrivningen

Våra styrkor är:

 • Vi är ett familjeföretag med ansvar
 • Innovation ligger i vårt DNA
 • Utpräglad kundorientering, vi är kompetenta kontaktpersoner åt våra kunder

Är de här också dina styrkor? Då ser vi fram emot din ansökan!

 

 • Roland
  Personlig företagskultur

  Typiskt för Kaiser är att ingen dag är den andra lik. Det händer alltid något nytt. Tekniken utvecklas ständigt och vi håller oss alltid i framkant med den. Mitt jobb är enastående: Vara på kontoret, i produktionen och kunna köra grävmaskinerna själv. Omväxlingen gör det så intressant. Men det är också trevligt med den personliga atmosfären som vi har här i företaget. Du är en i gänget, nerifrån och ända upp till chefen.

  Roland, Teamledare för grävmaskinsmontering, hos KAISER sedan 1987


KONTINUERLIG UTVECKLING

Med organisk tillväxt och olika förvärv de senaste åren har vi på ett betydande sätt kunnat forma den internationella utvecklingen av vår bransch. Denna dynamik och innovationskraft gör ett företag framgångsrikt på lång sikt. Detta är bara möjligt med medarbetare som fortsätter att utvecklas. Vi erbjuder därför intressanta interna vidareutbildningar och karriärmöjligheter och uppmuntrar till att utöka våra medarbetares kompetens.

 

 • Jonas
  Fantastiska utvecklingsmöjligheter

  Direkt efter att ha avslutat min mekatronikexamen började jag arbeta inom teknik på KAISER AG. Där fick jag bidra med den kunskap jag skaffat mig inom olika arbetsområden och produktutveckling. Efter hand fick jag ta mer ansvar. Först som övergripande projektledare för nyutvecklingen av ett fordon och sedan även vid införandet av ett nytt PDM-system. På grund av den ständigt ökande digitaliseringen av våra produkter och organisk tillväxt uppstod då möjligheten att ta ett chefsansvar inom automationsområdet.

  Jonas, Chef för programvara och elektronik, hos KAISER sedan 2010


KONTINUITET OCH FLEXIBILITET SOM ÄGARLETT FAMILJEFÖRETAG

År 1913 lades grundstenen för dagens företag. Familjen Kaiser har ägt företaget sedan det grundades. Markus Kaiser är nu den tredje generationen som leder Kaiser AG och nästa generation är redan verksam i företaget. Detta starka familjeband möjliggör långsiktigt tänkande och en hög grad av flexibilitet utan att bara fokusera på kortsiktiga resultat. Pålitlighet och att visa och ta ansvar utgör vår entreprenöriella grund. Detta återspeglas också i arbetsstyrkan. Många av medarbetarna har varit i företaget under många år och är sedan länge en del av familjen Kaiser.

 

 • Markus Kaiser
  111 år med KAISER

  Vår historia ger oss det nödvändiga självförtroendet och en värdegrund. Ändå måste man kontinuerligt arbeta för morgondagens framgång. Vår värderiktning och samtidigt innovationskraft som familjeföretag utgör hörnstenarna för en hållbar utveckling i framtiden.

  Markus Kaiser, CEO


PERFORMANCE COUNTS - INOM ALLA OMRÅDEN

Vi gillar inte att komma "tvåa". Inom de branscher som vi verkar i vill vi helt klart vara nummer 1. Vi särskiljer oss genom innovativa produkter och tjänster, hög marknadsnärvaro och etablering och underhåll av framgångsrika kundrelationer.

Prestation och tävling är en del av företagskulturen hos KAISER AG. Den här "självbilden" har vi även när vi är aktiva inom idrottsvärlden, exempelvis i motorsport. Performance counts!

 

 • Matthias Kaiser
  Teamprestationer

  Garagementalitet inkluderar hur ett racingteam arbetar och tar beslut. Det finns otaliga detaljer som passar ihop och måste beaktas för att i slutändan bli så framgångsrik som möjligt på racerbanan. Alla i teamet är viktiga. Och alla känner att deras arbete är viktigt. Alla vill göra sitt jobb så bra som möjligt för att teamet ska kunna prestera som bäst.

  Matthias Kaiser, COO KAISER USA och racerförare


FRÅN LIECHTENSTEIN TILL HELA VÄRLDEN

Vi finns representerade på flertalet platser runt om i världen och även våra kunder är bosatta runt hela jorden. Detta ger dig möjlighet att dyka ner i arbetslivet i andra länder. Bli en del av den mer än 700 personer stora Kaiser-familjen. Vi ser fram emot att få lära känna dig. Nedan hittar du aktuella vakanser. Om det inte finns något som passar just nu, ser vi fram emot att få din spontanansökan.

KAISER finns i:

 • LIECHTENSTEIN
 • SCHWEIZ
 • ÖSTERRIKE
 • SLOVAKIEN
 • FINLAND
 • SVERIGE
 • ITALIEN
 • FRANKRIKE
 • USA
 • AUSTRALIEN