• Karriere und Ausbildung

Karriär hos KAISER

Mer än 500 anställda med fokus på prestanda, kvalifikationer och långvarig företagstillhörighet. Även idag är KAISER ett familjeföretag med ett tydligt engagemang för kundorientering och innovation. Markus Kaiser leder företaget i dag i den tredje generationen. Den tydliga ägarstrukturen i hela gruppen av företag garanterar en hållbar, strategisk utveckling. Tillförlitlighet och efterlevt socialt ansvar bildar viktiga affärsmässiga principer.


 • Alex
  Arbete som är roligt

  Vad jag tycker om med mitt jobb är först och främst själva produkten. Nästan varje fordon är unikt. Arbetet blir därför aldrig monotont. En annan bra sak är att man kan påverka med sina egna idéer, det är ingen som bestämmer allt som ska göras. Det måste bli helt rätt i slutet. Om kunden strålar av glädje vid en leverans, känner jag mig själv bekräftad. Det är glädjen i det hela.

  Alex, Produktion av kommunala fordon/karosser sedan 2004 hos KAISER

 • Jonas
  Stor omväxling

  Jag har att arbetar med stålkonstruktion, med elplanering, med stycklistor och ibland måste jag skriva en bruksanvisning. Det är denna omväxling som gör mitt jobb så spännande. Varje dag är olik den andra. Och om dessutom finns specialprojekt, en ny förfrågan eller en ny beräkning, blir allt bara roligare.

  Jonas, Utveckling av grävmaskiner, sedan 2010 hos KAISER

 • Marco
  Lämna ett bidrag

  För 11 år sedan började jag som lärling till byggmaskinsmekaniker och jobbar nu med kostnadskalkylering. Jag tycker mycket om det, både utbildningen och mitt nuvarande arbete. Det är intressant och varierande, och framför allt har jag en möjlighet att medverka.

  Marco, Ansvarig kostnadsberäknare, sedan 2002 hos KAISER

 • Nico
  Delta fullt ut - från början

  Mitt jobb är intressant eftersom jag kan arbeta nära produkten. Om jag går till verkstaden har jag fordonet rätt framför ögonen. Jämfört med andra företag där man först gör övningar som lärling får man hos Kaiser från början delta helt. Jag gillar det.

  Nico, Lärling konstruktion, 2011-2015

 • Roland
  Personlig företagskultur

  Typiskt för Kaiser att ingen dag är lik en annan. Det finns alltid något nytt. Tekniken utvecklas och vi är alltid i framkant. Mitt jobb är unikt: Kontor, produktion och att själv kunna köra grävmaskinen. Omväxlingen gör det så intressant. Den personliga närhet som vi har här är också trevlig. Från botten längst ner till längst upp, ända till chefen, är du en del av alltihop.

  Roland, Teamledning, montering grävmaskiner, sedan 1987 hos KAISER


Yrkesutbildning

Vill du göra din praktik i ett företag där du redan från första dagen blir tillfrågad och får uppgifter? Vi ger ungdomar möjlighet att komma in i arbetslivet hos en innovativ arbetsgivare med bästa framtidsutsikter. 

Lärlingsyrken hos KAISER

 • Byggmaskinsmekaniker
 • Fordonsmekaniker
 • Industrilackerare
 • Logistiker
 • Konstruktör
 • Kontorist

Lediga jobb


Spontanansökan

Har du inte hittat något lämpligt arbete men vill vara en del av vårt team ändå? Fyll vår spontanansökan och vi kommer att ta hand om din ansökan omgående.

Fält med en * är obligatoriska.

Personliga uppgifter

Förnamn, Efternamn

Gata, gatunummer

Postnummer, Stad

Land

E-post

Ditt meddelande

Dina ansökningsunderlag

Ansökan/CV * (max. 8 MB - pdf, jpg, png, doc, docx, ppt, pptx)
Välj fil
Ingen fil vald

Fler dokument

Fler dokument (max. 8 MB - pdf, jpg, png, doc, docx, ppt, pptx)
Välj fil
Ingen fil vald

Jag har läst sekretesspolicyn och accepterar den.

Skicka