• Karriere und Ausbildung

Ura KAISERilla

Yli 500 työntekijää, jotka keskittyvät suorituskykyyn, pätevyyteen ja monivuotiseen sitoutumiseen yrityksen toimintaan. Tänä päivänä KAISER on perheyritys, joka on selvästi sitoutunut asiakasläheisyyteen ja innovaatioon. Markus Kaiser johtaa yritystä nyt kolmannessa polvessa. Selkeä omistajarakenne koko yritysryhmässä takaa kestävän ja strategisen kehityksen. Luotettavuus ja todeksi eletty sosiaalinen vastuu muodostavat yrityksen tärkeät periaatteet.


 • Alex
  Työtä, joka on hauskaa

  Ennen kaikkea pidän työssäni itse tuotteesta. Toiseksi, jokainen ajoneuvo on ainutlaatuinen. Työ ei ole koskaan yksitoikkoista. Mikä on myös mahtavaa: Voit jättää omia ideoitasi toteutettaviksi. Kukaan ei määrää, miten asiat on tehtävä. Kaiken on oltava lopulta oikein. Kun asiakas säteilee ajoneuvon tarkastuksessa, tunnen saavani vahvistusta tekemiselleni. Siinä on asian kauneus.

  Alex, Joukkoliikenteen/runkojen tuotanto, KAISERilla vuodesta 2004

 • Jonas
  Paljon vaihtelua

  Olen tekemisissä teräsrakennuksen, sähkön ja osalistojen kanssa, joille kaikille täytyy kirjoittaa käyttöohjeet. Tämä vaihtelu tekee työstäni niin jännittävää. Jokainen päivä on erilainen. Ja jos tulee erikoisprojekti, tulee myös uudet kysymykset ja uudet laskelmat, jotka ovat yksinkertaisesti hauskoja.

  Jonas, Kaivinkoneiden kehitys, KAISERilla vuodesta 2010

 • Marco
  Anna panoksesi

  Olen suorittanut rakennuskonemekaanikon työssäoppimisen KAISERilla 11 vuotta sitten, ja nyt toimin laskentapuolella. Pidin koulutuksesta ja viihdyn hyvin nykyisessä tehtävässäni. Se on kiinnostavaa ja vaihtelevaa, ja mikä tärkeintä koen voivani osallistua.

  Marco, Kustannuslaskentajohtaja, KAISERilla vuodesta 2002

 • Nico
  Ole osa työyhteisöä - heti alusta alkaen

  Työni on mielenkiintoista, sillä voin työskennellä lähellä tuotetta. Kun menen työpajalle, näen ajoneuvon suoraan silmieni edessä. Toisissa yhtiöissä suoritetaan ensin harjoittelujakso, mutta Kaiserilla tullaan heti osaksi työyhteisöä. Se on mukavaa.

  Nico, Kokoonpanoharjoittelija, 2011-2015

 • Roland
  Henkilökohtainen yrityskulttuuri

  Kaiserilla on tyypillistä, että jokainen päivä on erilainen. Aina on jotain uutta. Tekniikka kehittyy jatkuvasti, ja me olemme siinä aina etunenässä. Työni on ainutlaatuinen: olen toimistossa, tuotannossa, ja osaan myös ajaa kaivureita itse. Vaihtelu tekee siitä niin kiinnostavaa. Mukavaa on myös henkilökohtainen lähestymistapa asioihin. Pohjalta huipulle, pomoon asti, kaikki ovat läsnä.

  Roland, Kaivinkoneiden kokoonpanon tiimijohtaja, KAISERilla vuodesta 1987


Työssäoppiminen

Haluatko tehdä harjoittelusi yrityksessä, jossa olet ensimmäisestä päivästä alkaen haluttu ja tarpeellinen? Annamme nuorille mahdollisuuden olla osa innovatiivista työyhteisöä jolla on parhaat tulevaisuudennäkymät heti työelämän alusta alkaen. 

Harjoittelutyö KAISERilla

 • Rakennuskonemekaanikko
 • Ajoneuvomekaanikko
 • Teollisuusmaalari
 • Logistikko
 • Kokoonpanija
 • Myyjä

Avoimet paikat


Avoin hakemus

Etkö löytänyt sopivaa työtä, mutta haluat silti olla osa tiimiämme? Täytä avoin hakemuksemme, ja me käsittelemme sen pikaisesti.

* -merkityt kentät ovat pakollisia.

Henkilötiedot

Etunimi, Sukunimi

Katu, talon numero

Postinumero, Paikkakunta

Maa

Sähköposti

Viestisi

Hakemuksesi

Hakemus/ansioluettelo * (max. 8 MB - pdf, jpg, png, doc, docx, ppt, pptx)
Valitse tiedosto
Ei valittua tiedostoa

Muut liitteet

Muut liitteet (max. 8 MB - pdf, jpg, png, doc, docx, ppt, pptx)
Valitse tiedosto
Ei valittua tiedostoa

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehdot.

Lähetä