• Unternehmen

Yritys

KAISER AG on liechtensteiniläinen perheyritys. Vuonna 1913 perustettu KAISER AG on tänä päivänä kansainvälisesti toimiva teollisuuskonserni, jonka toimipaikat sijaitsevat Liechtensteinissa, Italiassa, Suomessa, Itävallassa, Slovakiassa ja Yhdysvalloissa. Yrityksen päätuotteita ovat viemärien puhdistukseen ja teollisuusjätteiden käsittelyyn tarkoitetut ajoneuvot, pumput ja komponentit sekä kävelevät kaivinkoneet. KAISER:in ajoneuvoja on käytössä viidellä eri mantereella, 116 maassa ja yli 1000 kaupungissa. Yritys on saavuttanut kansainvälisesti johtavan markkina-aseman ja on tänä päivänä läsnä markkinoilla laajemmin kuin koskaan aiemmin.

Yritysprofiili
Mitä saadaan, kun 700 erittäin pätevää työntekijää antaa parhaansa päivittäin yritykselle, jolla on yli 100:n vuoden kokemus? Korkeimman tason innovaatioita.
Organisaatio
Arvo-orientoitumisemme ja samanaikainen perheyrityksen innovaatiokyky ovat tähän päivään asti olleet kansainvälisen menestyksemme perusta. Ne muodostavat myös tulevaisuudessa jatkuvan kehityksen kulmakivet.
Sijainnit
6 kansainvälistä toimipaikkaamme ja yli 100 myynti- ja huoltokumppanin verkosto ympäri maailman tarjoavat markkina ja asiakaskohtaiset tukipalvelut.