Performance counts.

Emme ole mielellämme "hyviä kakkosia". Haluamme olla toimialallamme selkeästi numero 1. Erotumme muista innovatiivisten tuotteiden ja palveluiden ja vahvan markkinaosuuden ansiosta sekä muodostamalla ja ylläpitämällä menestyksekkäitä asiakassuhteita ja päteviä kumppanuuksia. Olemme vakuuttuneita siitä, että käyttötarkoitusten perinpohjainen ymmärtäminen on välttämätöntä lisäarvon luomiseksi eri asiakassegmenteille.

Suorituskyky ja kilpailu kuuluvat Kaiser AG:n yrityskulttuuriin. Nämä ovat luonnollisesti tärkeitä tekijöitä myös toimiessamme urheilun alalla, esimerkiksi moottoriurheilussa tai perinteisessä sveitsiläisessä Schwingen-painissa. Suorituskyky ratkaisee!

 

MOOTTORIURHEILU

Kausi 2020: Le Mans Cup - Tiimi Graff / Kaiser
Matthias Kaiser ja Rory Penttinen

”Suorituskyky ratkaisee” -slogan sopii myös Rory Penttisen ja Matthias Kaiserin muodostamalle uudelle kuljettajaparille, joka ajaa Ligier LMP3 -autoa Le Mansin kansainvälisessä sarjassa. Matthiaksella on erittäin paljon kokemusta Ligierin kuljettajana prototyyppiurheilussa. Hän on voittanut Ligierillä viimeksi kuluneiden kahden vuoden aikana kaksi kansainvälistä pitkän matkan mestaruutta, vuonna 2018 LMP3 VdeV-Endurance -sarjan ja 2019 LMP3 Ultimate Cup -sarjan. Rory on hyvin kokenut GT Sport -kilpa-ajaja. Hän on osallistunut kuluneina kahtena vuotena Blancpain GT -sarjaan Ferrari 488 GT3 -autolla.

Kuljettajaparin selvänä tavoitteena on kilpailla Le Mans Cupin voitosta 2020, ja KAISER AG:n tavoin kuljettajat keskittyvät erinomaisen suorituskyvyn ja menestyksen saavuttamiseen kunnianhimoisesti.

Matthias Kaiser

2014–2019: Ligier ja Porsche: 76 kilpailua / 60 podiumsijaa / 37 voittoa / 6 mestaruutta

 

2019

Ultimate Cup -sarjan kokonaisvoitto:

  • Estoril (Portugali 4 tuntia) - 1. sija
  • Slovakiaring (Slovakia 6 tuntia) - 1. sija
  • Mugello (Italia 4 tuntia) - 1. sija
  • Magny Cours (Ranska 4 tuntia) - 1. sija
  • Paul Richard / Le Castellet (Ranska 4 tuntia) - 3. sija

2018

VdeV Endurance -sarjan kokonaisvoitto:

  • Magny Cours (Ranska 4 tuntia) - 1. sija
  • Paul Richard / Le Castellet (Ranska 4 tuntia) - 2. sija
  • Navarra (Espanja 6 tuntia) - 1. sija
  • Estoril (Portugali 6 tuntia) - 2. sija

2017/2016

Porsche Sports Cup, Saksa: Sarjan kokonaisvoitto

Schwingen-paini

KAISER AG on kuluvana vuonna alkanut tukea Schwingen-painijaa Joel Wickia; pitkä sopimus on osoitus molemminpuolisesta luottamuksesta. ”Joel Wickista saimme aidon ja verrattoman kävelevien kaivureidemme brändilähettilään. Sveitsin painiurheilun uusi tähti, samalla myös rakennuskoneasentaja, on persoonallisuus, joka sopii erinomaisesti KAISER AG:n kumppaniksi.”

Entlebuchin alueelta kotoisin oleva 25-vuotias painija Joel Wicki on jo saavuttanut merkittävää menestystä: hänellä on mm. 55 seppelepalkintoa, 17 Kranzfest-kilpailun voittoa ja muita palkintoja merkittävistä painitapahtumista.

Joel Wicki kertoo itsestään: ”Olen ammatiltani rakennuskoneasentaja ja olen erittäin onnellinen ammatistani. Tästä syystä kumppanuus KAISER AG:n kanssa on minulle suuri ilo ja kunnia. KAISER AG:n kaivinkoneet ja ajoneuvot tuovat esikuvia alallemme ja edustavat parasta laatua ja suorituskykyä. Kiitän liechtensteinilaista perheyhtiötä mahtavasta tuesta.”

Joel Wicki

Joel Wicki on Sveitsin Sörenbergissä asuva painija. Hän on saavuttanut suurinta menestystä voittaessaan Keski-Sveitsin kansallisurheilutapahtuman (Innerschweizer Schwing- und Älplerfest) vuonna 2018 sekä Bergkranzfest-painitapahtuman Rigissa, Stoosissa (kaksi kertaa) ja Schwarzseella. Vuonna 2019 hänet kruunattiin Zugissa järjestetyn kansallisurheilutapahtuman (Eidgenössisches Schwing- und Älplerfest) voittajaksi. Hän oli vuonna 2019 myös ensimmäistä kertaa kaikkien schwingen-painijoiden virallisen kansallisen rankingin ykkönen.

 

Ajoneuvon kuljettaminen raja-alueilla tarkasti ja varmasti

Tämä on erityisen tärkeää myös kävelevien kaivureidemme kuljettajille. Joystickillä ohjataan yli 50 toimintoa - eli monimutkaisuus vastaa helikopteria - ja tämä vaikeassa maastossa, jossa vaaditaan kokemusta ja taitoa. Kävelevien kaivureiden kuljettajia pidetään tämän tyyppisten työkoneiden spesialisteina.