AquaStar

Kehitys teknologisena johtajana

KAISER AquaStarin uuden sukupolven mallit luovat jälleen suorituskyvyn ja tehokkuuden vertailuperusteita. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 55 % suurempi puhdasvesisäiliön tilavuus ja samalla suurempi hyötykuorma. Uudistetun KAISERtronic-ohjauksen myötä voidaan lisäksi merkittävästi vähentää polttoaineen kulutusta ja melupäästöjä. Tämä saavutetaan kulutustarpeeseen perustuvalla tehonsäädöllä, jossa moottorin kierrosluku mukautetaan toivotun puhdistustehon mukaiseksi.

Innovatiivinen toimintakonsepti

Kaikki olennaiset toimintatilat esitetään graafisesti radiokauko-ohjauksen modernilla näytöllä ja käyttöpaneelissa. Huuhtelutehoa ja imutehoa voidaan säätää portaattomasti toisistaan riippumatta säätönuppien avulla. Automaattisten järjestelmäprosessien myötä ajoneuvot saadaan nopeasti käyttövalmiiksi, ja ne takaavat taloudellisen ja varman työn toteutuksen.

Kun suorituskyky ratkaisee

Käytettäessä omia ydinkomponentteja, kuten korkeapainepumppua, tyhjiöpumppua ja kierrätysjärjestelmää luodaan optimaalisesti yhteen sovitettu järjestelmäratkaisu. Lisäksi eri lisävarusteet, kuten lietesäiliön taitettava väliseinä tai vaarallisten aineiden kuljettamiseen tarkoitetut välineet tarjoavat monipuolisia käyttömahdollisuuksia.

KYSYMYKSIÄ?

Liechtenstein, Yhdysvallat, Italia, Suomi, Itävalta ja Slovakia. Mitä tarkoittaa 6 kansainvälistä toimipaikkaa ja 100 myynti- ja huoltokumppanin maailmanlaajuinen verkosto? Asiakasläheisyyttä ja alueellista saatavuutta.

Jos sinulla on kysyttävää vastaamme mielellään!

Myynti

T +358 20 73 45 813
sales@eurmark.fi

Huolto

T +358 20 73 45 814
service@eurmark.fi