MikroKombi Eur-Mark

Mikrokombi on kaiken kattava ratkaisu pienessä koossa. Se on tarkoitettu esim. pienten kiinteistöviemäreiden,sadevesilinjojen sekä salaojien avaus ja huuhtelutöihin. Tällä ajoneuvolla pääsee paikkoihin, joissa vaaditaan ajoneuvolta pientä kokoa. Lyhyt akseliväli yhdessä matalan korkeuden kanssa takaavat helpon pääsyn ahtaimpiinkin paikkoihin minne täysikokoisella kuorma-autolla ei päästä.

Tekniikka

Imupumppuna on tyypillisesti 900 - 1500 m³/h Roots-tyyppinen imupumppu. Vesipumppuina tyypillisesti KDU-painemuuntaja (150 l/min, 170 bar) tai ajoneuvo vaihtoehtoisesti varustettu Triplex- tyyppisellä vesipumpulla asiakkaan vaatimukset huomioiden. Säiliöt ovat vakiona ruostumatonta terästä ja niiden tilavuudet optimoidaan asiakkaan vaatimukset sekä alusta huomioiden. Säiliötilavuudet ovat pienemmät kuin täysikokoisessa Kombi-ajoneuvossa.

Pakkassuoja

Mikrokombin pakkassuojaus vastaa isompien Kombi-laitteiden vastaavaa sisältöä soveltuvin osin.

KYSYMYKSIÄ?

Liechtenstein, Yhdysvallat, Italia, Suomi, Itävalta ja Slovakia. Mitä tarkoittaa 6 kansainvälistä toimipaikkaa ja 100 myynti- ja huoltokumppanin maailmanlaajuinen verkosto? Asiakasläheisyyttä ja alueellista saatavuutta.

Jos sinulla on kysyttävää vastaamme mielellään!

Myynti

T +358 20 73 45 813
sales@eurmark.fi

Huolto

T +358 20 73 45 814
service@eurmark.fi